Informujemy, iż nasz sklep internetowy wykorzystuje technologię plików cookies a jednocześnie nie zbiera w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem informacji zawartych w tych plikach (tzw. „ciasteczkach”).

Marka: ALINESS

CZYSTEK LADANOWY EKO

100g / 33 – 66 porcji Suplement diety CZYSTEK LADANOWY (cistus ladanifer) to taki gatunek czystka, na którego młodych gałązkach i świeżych listkach gromadzi się wonna, gęsta żywica – zwana labdanum. Jej zadaniem jest ochrona delikatnych pędów przed palącym, południowym słońcem. To dlatego żywica ta posiada tak niezwykle bogate związki odżywcze, ochronne i...

Cena 13,00 zł
Więcej
Brak w magazynie. Dostępny na zamówienie
Wszystkie bestsellery
  • Banner

  • Banner

Zakwaski do wyrobu własnych produktów probiotycznych

Zakwaski do wyrobu własnych produktów probiotycznych

Jest 6 produktów.

Pokazano 1-6 z 6 pozycji
Aktywne filtry

Marka: Narum

ZAKWASKA DO JOGURTU VEGE – do przygotowania w domu

Narum Vege Yoghurt - DLA VEGAN I WEGETARIAN zawiera starter do samodzielnego przygotowania 5 litrów fermentowanego napoju mlecznego, na bazie bakterii Lactobacillus acidophilus Er-2 317/402 Narine. W procesie namnażania bakterii Narine zamiast mleka zwierzęcego, użyta została soja (bez GMO). Zakwaska do przygotowania naszego wegańskiego jogurtu...

Cena 39,00 zł
Więcej
Dostępny w magazynie

Marka: Narum

ZAKWASKA DO JOGURTU – do przygotowania w domu

Narum Jogurt + N - DOMOWY JOGURT zawiera starter do samodzielnego przygotowania 5 litrów fermentowanego napoju mlecznego, na bazie 3 szczepów bakterii. W wyniku fermentacji kwasu mlekowego następuje zmiana (rozszczepienie na mniejsze łańcuchy) białek mleka, dzięki czemu produkt jest lepiej przyswajany przez organizm ludzki niż mleko.   skład: ·...

Cena 39,00 zł
Więcej
Dostępny w magazynie

Marka: Narum

ZAKWASKA DO MATSUNU – do przygotowania w domu

Narum Matsun – ORMIAŃSKI PRODUKT MLECZNY zawiera starter do samodzielnego przygotowania 5 litrów fermentowanego napoju mlecznego, na bazie naturalnego bukietu bakterii probiotycznych Lactobacterium mazuni "Karine" Str.2. W wyniku fermentacji kwasu mlekowego następuje zmiana (rozszczepienie na mniejsze łańcuchy) białek mleka, dzięki czemu produkt jest...

Cena 39,00 zł
Więcej
Dostępny w magazynie

Marka: Narum

ZAKWASKA DO ŚMIETANY PROBIOTYCZNEJ – do przygotowania w domu

Narum Śmietana +N – DOMOWA ŚMIETANA PROBIOTYCZNA zawiera starter do samodzielnego przygotowania 5 litrów śmietany na bazie 5 szczepów bakterii. W wyniku fermentacji kwasu mlekowego następuje zmiana (rozszczepienie na mniejsze łańcuchy) białek mleka, dzięki czemu produkt jest lepiej przyswajany przez organizm ludzki niż mleko.   skład: ·...

Cena 39,00 zł
Więcej
Dostępny w magazynie

Marka: Narum

ZAKWASKA DO TWAROGU – do przygotowania w domu

Narum Twaróg + N - DOMOWY TWARÓG zawiera starter do samodzielnego przygotowania twarogu z  5 litrów mleka, na bazie 5 szczepów bakterii. Twaróg jest produktem kwasu mlekowego przygotowanym przez fermentację mleka z bakteriami kwasu mlekowego.   skład: ·         Lactobacillus acidophilus Er-2 szczep 317/402 Narine ·         Lactobacillus delbruckii...

Cena 39,00 zł
Więcej
Dostępny w magazynie

Marka: Narum

ZAKWASKA DO ZSIADŁEGO MLEKA – do przygotowania w domu

Narum Zsiadłe mleko - DOMOWY JOGURT Z "NARINE" zawiera starter do samodzielnego przygotowania 5 litrów fermentowanego napoju mlecznego Narine. Jest to mleczny produkt sfermentowany przez bakterie Lactobacillus acidophilus Er-2 szczep 317/402 Narine. W wyniku fermentacji kwasu mlekowego następuje zmiana (rozszczepienie na mniejsze łańcuchy) białek mleka,...

Cena 39,00 zł
Więcej
Dostępny w magazynie